Naailessen

Lijkt het je leuk om zelf te leren naaien? Dat kan! Je hoeft geen ervaring te hebben om te starten met lessen. Op een leuke manier leer ik je het naaien onder de knie te krijgen. Je mag tijdens de les maken wat je wilt. Dit kan en mag van alles zijn. Wil je liever leren patroon tekenen en kun je al naaien? Het is allemaal mogelijk. Ook voor gevorderden is er nog genoeg te leren.

 

Zo af en toe eens komen naaien i.p.v een vaste groep? 

Dat kan ook! D.m.v. een stempelkaart kun je ook zo af en toe eens komen. Dit spreek je met mij af zoals het in jouw agenda schikt. (Dit is wel afhankelijk van afvallers tijdens de reguliere tijden)

 

De lestijden van de naailes zijn:

Maandag:
18:00 - 19:45
20:00 - 21:45
Dinsdag:
10:00 - 11:45
18:00 - 19:45
20:00 - 21:45
Woensdag:
20:00 - 21:45
 
* Bij genoeg animo en minimaal 4 deelnemers kan ik in overleg ook een nieuwe groep starten.
Dit kan nog op onderstaande tijden:
- Maandag ochtend
- Woensdag ochtend 
Woensdag avond tussen 18:00 en 19:45
De kosten van de lessen zijn €15,- per les en je betaald per 4 lessen. Wil je graag eerst starten met een proefles? Dat mag ook. Vind je het uiteindelijk toch niets dan betaal je gewoon eenmalig.
Zelf nog geen machine? Deze kun je ook huren voor €2,50 per les. De machine blijft wel in het atelier staan. Ook met de lockmachines is dit zo. Je kunt ze gebruiken voor €1,- per keer. 

Lijkt het je leuk om te komen naaien? Of wil je nog wat meer info. Stuur dan een berichtje via het contact formulier onder aan deze pagina. 


Gemaakt door cursisten:


Contact formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.