Kinderfeestjes

Hoe gaat dit in zijn werk:

Wil je graag een middagje naaien met de kids? Dat kan met een clubje van minimaal 4 met een maximum van 10 kinderen per feestje. De minimale leeftijd die ik aan houd is 7. 

Dit omdat ze met machines aan de slag gaan, en ik het gevaarlijk vind om op een nog jongere leeftijd te naaien. Mochten de kids wel jonger zijn, dan is het aan de ouders om hier de keuze in te maken. 

 

De kosten voor 2 uur zijn €18,50 per kind, en wil je ze liever 3 uur laten naaien dan is het €22,50 per kind. Dit is inclusief het gebruik van alle machines, materialen, frutsels, fournituren, wat lekkers te drinken en snoepen en iets leuks voor de jarige. Uiteraard wordt het feestje leuk aangekleed en zal de jarige job zich ook echt jarig voelen deze middag.

 

Voordat het feestje plaats vind kunnen jullie uit een boekje kiezen wat we die middag gaan maken. Dit kan bijvoorbeeld een etui of make-up tasje zijn, een gymtas, een slaap maskertje, een rokje of kussentje. Ook is er een mogelijkheid om kleding op te pimpen i.p.v. een heel project maken. (Dit is ook voor wat jongere kids onder de 8 jaar leuk om te doen)

 

De middagen die ik beschikbaar heb voor een feestje zijn donderdag, vrijdag en zaterdag tot 17:00 met een uitloop van eventueel 18:00.

 

Stuur voor meer info gerust een berichtje via onderstaand contact formulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.